De verlovingsring waar ze ondersteboven van is

Door Steven

Na bijna 5 jaar samen was de tijd aangebroken voor mij om samen met mijn vriendin de volgende stap in ons leven te zetten. Ik wilde een verlovingsring uitzoeken, maar wist niet waar ik moest beginnen. Na veel gelezen te hebben over diamanten, ringen en prijs indicaties, besloot ik om wat juweliers te gaan bezoeken. Ik Googlede “verlovingsring in Den Haag” en zo kwam ik uiteindelijk bij Marcel terecht.

Marcel heeft uitgebreid de tijd voor me genomen om alles over diamanten, zoals over de 4C’s, en de ontwerpmogelijkheden uit te leggen. Ik vond het een uiterst prettige ervaring, waarbij ik het gevoel kreeg dat ik te maken had met iemand die hulpvaardig wil zijn en niet perse de duurste diamanten aan je te willen verkopen. Marcel luisterde aandachtig naar mijn wensen en gaf goed advies.

Het huwelijksaanzoek vond plaats in Barcelona, waar wij elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Het aanzoek vond plaats bij de Font Màgica de Montjuïc bij Plaça d’Espanya en ik kreeg een volmondig “JA” als antwoord. Mijn verloofde is nog steeds ondersteboven van deze ring en wij zijn allebei erg dankbaar voor Marcel’s hulp en deskundigheid. Deze mooie ring zal ons altijd dierbare herinneringen geven aan ons gelukkige moment in Barcelona. Bij deze raad ik iedereen aan om eerst langs Marcel te gaan voor het uitzoeken van een verlovingsring. Bedankt Marcel!

Vriendelijke groet,

Steven

engagement Verlovingsring Steven Diamanten verlovingsring Steven

About the Author:

Geef een reactie